Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Отчаян ход: Йоана Буковска цака фенове по 399 лева за 30 секунди

Отчаян ход да припечели някой лев по време на криза е направила актрисата Йоана Буковска. Звездата от „Дунав мост“, която първа пропищя за затварянето на театрите и свалянето на представления още в началото на извънредното положение през пролетта, е измислила как да си докарва допълнителни доходи, тъй като актьорската ѝ работа в момента не ѝ носела никакви дивиденти.

От седмица насам Йоана предлага иновативна услуга – поздравително видео от нейно име към вас, вашите близки или приятели за какъвто и да било повод, което записва с телефона си и ви изпраща. Това обаче се случва срещу заплащане, а безобразно високата тарифа на Буковска е скандалните 399 лева. Непосилната цена обяснява защо все още никой не си е поръчал личен поздрав от нея, а част от почитателите ѝ не крият възмущението си от нейната неадекватно висока самооценка. „Сигурно и Мерил Стрийп не взема толкова за 30-секундно видео“, дивят се те.
Екранната Виолета Захариева от „Откраднат живот“ все още беснее за пропадналото ѝ национално турне, в което трябваше да играе моноспектакъла си в 15 града.

След като ангажиментите пропаднали, тя дори се поколебала дали да не започне работа като продавачка в столичен мол, тъй като получила подобно предложение от свои познати. „С моята квалификация и изграждане през годините, естествено, че мога да работя като продавачка, но тук става дума за културата. Тя оцелява напук вече 30 години, но когато ти се забрани да работиш, това вече я доближава до смъртта. Имам чувството, че времето се е разделило на две – да, пролетта избухва, сезоните се сменят, имаш чувството, че времето минава. Но реално времето е спряло, само като видиш афишите на театрите, и то е спряло от март месец“, гневна е Буковска.

За да скалъпи семейния бюджет, тя решила да се откаже от родната си къща в Габрово и я сложила на тезгяха. Веднага се появили купувачи, които я взели, а Йоана изкарала добра сума от сделката. Все пак у нея останало огорчение, защото мечтаела да успее да я реставрира, но в годините така и не могла да отдели достатъчно пари, за да го стори.

Прегледана: 5268

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече