Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Лили Иванова разкри рецептата, с която се пази от коронавирус

Примата на родната сцена успява да задържи коварния вирус далеч от дома и тялото си. Лили Иванова, която според официалната версия, е вече на 81 години спазва свой ритуал за здраве, който на този етап дава ефект.

В началото ще кажем, че това не е нещо, което Иванова прави само и единствено заради вируса. По-скоро това е начинът й на живота и на поддържане в топ форма, въпреки напредналата възраст.

Като основи на нейния дневен режим тя посочва приемът на витамини С и Д. И докато витамин С се опитва да си набавя чрез консумацията на много цитрусови плодове, то витамин Д приема на таблетки. Във връзка с COVID 19 не го е променила, а просто го е засилила, коментира сценичната легенда.

И допълва, че не консумира месо.

Това, което прави наистина с цел да се предпази от коронавирус, е приемът на малка лъжичка сода за хляб, разтворена в чаша с вода. Водата трябва да е топла, а така приготвената смес да се изпие вечер преди сън.

Съветът за соденото прочистване Иванова е взела от учението на Дънов. Пред свои близки тя коментира, че по този начин прочиства червата. Защото за мнозина е ясно, че повечето от вирусите се развиват именно там.

Прегледана: 9514

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече