Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гаджето на Танцуващия милионер захвърли дрехите само 2 месеца след раждането и показа тяло-трепач (Снимка)

На 27 октомври Танцуващия милионер Джанлука Ваки стана баща за първи път. Момиченцето се казва Блу, а майка му – красавицата Шарън Фонсека, се чувства чудесно. 

Джанлука се похвали, че през цялото време е бил до нея и двамата са много щастливи. Той дори публикува красив кадър на тримата от болницата, като не скри радостта си от паметното събитие.


Шарън обаче също реши да сюрпризира милионите си почитатели, а и тези на милионера. Тя се съблече и показа фигурата си две седмици след раждането на детето. Тя публикува кадъра в „Инстаграм“.

„По време на бременността качих около 10 килограма, но постепенно вече ги свалям. Тялото ми все още е много различно от това, което беше. Имам шевове от цезаровото сечение и все още не усещам половината от стомаха си. Около гърдите ми се появиха стрии.

Това е дълъг процес на възстановяване и аз вървп по него много бавно. Сега гледам да хапвам здравословно, използвам коригиращо бельо, което ми бе препоръчано от лекар, за да се възстановя по-бързо след операцията. 

Може да свучи банално, но все още усещам страхопочитание към това, на което телата ни са способни. Наслаждавам се на всичко, обичам себе си и тялото си повече от преди“
, признава Фонсека.

Все пак от кадъра личи, че Шарън явно ще влезе в списъка със звезди, които за възможно най-кратко време са успели да влязат във форма след раждането.

Прегледана: 7891

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече