Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Алекс Раева в очакване! Готова за второ дете! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Раева в очакване! Готова за второ дете!

Алекс Раева чу плача на първородната си рожба малко преди да навърши 40 години. Именно обстоятелството, че влезе в най-важната роля значително по-късно от общоприетото, я кара да се замисля възможно най-скоро отново да изпита трепетите на бременността и раждането.

Според думите й, локдаунда, в който бяхме влезли преди време, й е дал свободата всяка минута да прекара с малката Лия. Нещо, което в друга ситуация, нямаше как да се случи – заради професията, заради ангажиментите, заради света, в който живеем.

Пълноценното общуване с рожбата й я е накарало да се замисли върху нещо съществено, а именно върху това, че не е станала майка по-рано. Ако беше родила за първи път на 20 или дори на 30, можеше да напълни къщата си с деца.

Но с напредването на годините единственото, което може да си пожелае, е да има още едно дете. Чувства се готова и го желае с цялото си същество. Но амбициите се простират само до там – още една рожба би завършила семейството и би сбъднала представите й.

Емоциите, ангажиментите, грижите около малкия човек не са нещо, което притеснява Алекс. В момента на дъщеря й растат зъбки, продължава гордата майка, но това не я отказва, въпреки неспокойните нощи и липсата на сън.

Прегледана: 6719

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече