Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Глория даде благословията си на Симона и бъдещия зет - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Глория даде благословията си на Симона и бъдещия зет

Оказа се, че мнението на попфолк примата Глория за кандидат-зетя не е чак толкова лошо.

Ще припомним, че още от началото на връзката на Симона с полицая Даниел се заговори, че звездната й майка не го харесва.

Изтъкнаха се много мотиви – от професия, през финансово състояние и позиции в обществото.

Всеобщото мнение, че Гло иска нещо повече за щерка си се потвърди и от обстотелството, че Загорова първо запозна любимия си в далечен Стокхолм. А чак след това организира среща на майката-орлица и кандидата за зет.

И срещата преминала мирно и тихо, коментират близки до семейството. От страна на Глория нямало превземки и злобни коментари. Тя се държала земно, дори прекалено земно за хората, които я познават.

В същото време, Симона била на тръни. Защото макар и да отлагала до последно срещата между Даниел и майка й, тя изключително много държала на мнението на родителката си.

Именно поради това привидно тихото поведение на Глория я успокоило. Щом нямало звучни негативни коментари и забележки, шансът в бъдеще нещата да се получат бил голям.

Симона искрено се надявала на това, защото Даниел бил първият мъж в живота й, който наистина възприемала като свой партньор.

Прегледана: 7337

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече