Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Вижте Жени Калканджиева в шести клас! Това е първото й ревю

Жени Калканджиева е поредната знаменитост, която пусна своя снимка от преди повече от три десетилетия.

Миската, около която в последно време се говори все в скандални теми, направи обществено достояние фото от първото й ревю.

Действието се развива в двора на училището, което посещава. Става дума за 102 основно училище. А по онова време Калканджиева е едва шести клас.

Според думите й дрехите, с които дефилира, са нейни собствени. Грим и прическа няма. Няма и хонорар за положения труд, шегува се популярната дама.

По това време да си модел не е било чак толкова популярно, колкото днес. Затова Жени с право може да се похвали като една от първите родни знаменитости, тръгнали по този път по вътрешно усещане.

Това, което излъчва емоцията й, когато си припомня този момент, показва, че за нея той си остава специален. Колкото и покорени подиуми да има през годините шестата по красота в света, първата изява си остава незаменима и недостигната по отношение на усещането.

На свой ред, почитателите на Калканджиева я аплодираха за представянето й преди толкова много години. Към днешния момент я поздравиха за това, че не се притеснява да се покаже в натурален вид.

Прегледана: 5123

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече