Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ПОРАЗЯВАЩАТА ПАСТ! Жената с най-голяма уста в света лапа милиони! (СНИМКИ)

Паст като бездна докарва милиони на притежателката си и я прославя в интернет. Саманта Ръмдсел от щата Кънектикът е призната официално от Книгатa на рекордите „Гинес“ за жената с най-голяма уста в света.

Захапката на 30-годишната знаменитост от социалните мрежи е почти 10 сантиметра – абсолютен феномен от всякаква гледна точка, пише порталът Ледбайбъл. Електронното издание обръща внимание, че именно дефектът е направил Саманта известна и я е измъкнал от калта.

Противно на помислите, че голямата уста е резултат от френски ласки, нейната горда собственичка е родена така. Ако Саманта държи устните си стиснати, нищо не издава, че има лицеви недъзи, освен конското й чене. Доскоро женицата е обикновена продавачка и се числи към работническата класа, но решава да вземе живота си в ръце и да изкара пари от пастта си.

Тя си открива собствен канал в приложението тик-ток и започва да публикува клипчета. В тях Саманта чекне устните си и прави странни маймунджилъци. На пръв поглед пошлите видеа и ужасни гримаси дават неочакван резултат. Към канала на продавачката от Кънектикът се стича тълпа от фенове, което й носи яки парички.

За шест месеца мадамата се сдобива с около 750 хиляди последователи. Освен любопитни хора, внимание на Саманта обръщат и фирми, произвеждащи най-различни стоки.

Профилът й гъмжи от всякакви видове реклами, за което тя събира солидни хонорари. Саманта не знае колко е общата стойност на състоянието й, но се предполага, че е милиони. Днес рекордьорката няма никаква нужда да работи и ходи в магазина само за да не скучае.

Прегледана: 8527

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече