Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Честито! Мариана Попова и Веселин Плачков ще чуят Менделсон - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Честито! Мариана Попова и Веселин Плачков ще чуят Менделсон

Мариана Попова и Веселин Плачков са решили да узаконят връзката си.

Ще припомним, че звездната двойка се събра преди повече от 4 години. За това време успяха да постигнат и най-важното – създадоха общо дете.

С малката Екатерина семейството им нарасна, а с това и желанието да живеят спокойно. Именно поради това преди време Попова и Плачков се преместиха в родния град на актьора – Плевен. Там певицата се захвана с преподавателска дейност. А актьорът оглави отдела за култура в месната община.

Явно по-бавният ритъм на живот им се е отразил благоприятно и ги е накарал да мислят за бъдещето, коментират приближени.

Сватбата, която плануват, ще се състои през пролетта на следващата година.

Ако обстановката остане все така напрегната, заради ситуацията с коронавируса, то двамата ще се врекат във вярност на малко, кокетно тържество. Не възнамеряват да бягат от ограниченията и да правят опити за шумна веселба с много гости. Достатъчно им е да съберат най-близките си и пред тях да чуят Менделсон и да се врекат във вечна вярност.

Ще припомним, че откакто избяга от суматохата на големия град, Попова драстично е снишила тона. Преди редовно се изявяваше по обществени въпроси, а сега пази мълчание и се грижи за собствените си планове.

Прегледана: 8099

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече