Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

МЪЖ е най-красивата жена (Снимки на трансджендъра Мис Нова Зеландия)

Красавица, родена с пенис, грабва титлата „Мис Нова Зеландия“ и влиза в историята като първия трансджендър, спечелил престижния конкурс. Родената във Филипините 26-годишна Ариел Кийл е жена едва от няколко месеца, след като в началото на годината премина операция за смяна на пола.

„Прекарах по-голямата част от живота си с грешен пол. Не искам да си съсипвам живота и в грешното тяло“, посочва тунингованата красавица след бляскавата победа по повод операцията. „Беше по-трудно да призная, че съм трансджендър, отколкото, че съм гей“, продължава изповедта си миската. Въпреки че много хора я загьрбват, включително и собственото й семейство, тя решава да бъде открит трансджендър и да бъде честна с хората около нея.

А най-голямата й мечта е да участва и спечели престижния конкурс за красота, за да натрие носовете на всички, които й се подиграват. Най-много иска да докаже на майка си и баща си, че може да се реализира и като жена. През 2017 , когато все още е Андрю, им казва, че ще си сменя пола и дори вече е започнала хормонална терапия. Тогава те й поставят ултиматум – или спира терапията, или се изнася и не ги търси повече, пише в. „Минаха години“.

В същото време е заплашвана и от свещениците в църквата на родителите си, че ще гние в ада заради желанието да стане жена. „Не се чувствах добре като мъж, затова избрах да следвам сърцето си“, обяснява Ариел.

След дълга терапия стига и до операцията за премахване на пениса, слагането на цици и вагинопластика. Тъй като процедурите са брутално скъпи в Нова Зеландия, тя отива в Тайланд, където имат богат опит с подобни превъплъщения. Въпреки перипетиите миската е убедена, че всяка трудност си е заслужавала, а конкурсът е най-великото й преживяване, което дава смисъл на усилията й да премине през ада.

Прегледана: 8218

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече