Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

COVID свали и Мария Силвестър! Ето как актрисата бори „тоя китайски селяндур”

Поредната родна звезда, която е положителна за коронавирус, е актрисата Мария Силвестър.

В личния си профил в популярна социална мрежа брюнетката разкри подробности около заразяването си. В интерес на истината обаче тя се разприказвала за заразата цяла седмица след заразата. В началото не смеела да говори. Като голяма част от хората тя също се надявала да прекара леко и без сериозни неразположения вируса. Но все пак споделила с феновете си едва след като станало ясно, че ще се справи със заразата у дома.

Предварително била споделила само с най-близките си хора и с контактните си лица, за да си имат едно наум и да предприемат необходимите действия.

Това, което разказва за оплакванията си Силвестър, е комбинация от характерните симптоми.

Като най-силно изразена при нея Мария определя отпадналостта в комбинация с ниско кръвно. Имало дни, в които едва ставала от леглото. Не я подминал и друг от характерните симптоми – загубата на обоняние. По отношение на вкуса, усещала само някои храни.

Но всичко постепенно започнало да отшумявала. Към днешна дата актрисата се чувства по-добре. Има сили да стане и да се опълчи срещу заразата с типичното си чувство за хумор.

„Ще го преборим тоя китайски селяндур!”, повдига духа на феновете си, които са в същото като нея състояние Мария в пост в Инстаграм.

Прегледана: 5658

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече