Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето я тежката изповед на Тони Димитрова, след като COVID отне брат й!

Тони Димитрова загуби брат си преди броени дни. Мъжът си отиде след заразяване с коронавирус и последващи усложнения, писаха тогава медиите.

Дни след тежката загуба любимката на публиката се изправи пред феновете си с призива да бъдат отговорни. Според думите й мнозина у нас избягват да спазват правилата. Всички се надявахме, че през лятото COVID ще изчезне. Вирусът не само че не изчезна, но настъпва с удвоени сили през последни дни.

Именно заради това певицата е категорична, че мерките трябва да са се спазват. Хората сами си правят лоша услуга, събирайки се на големи групи. Близкият контакт подпомага разпространението на заразата. Затова и най-малкото, което може да се направи, е да се спазва социална дистанция.

Ще припомним, че братът на Тони – Йордан Петков, беше настанен за лечение във варненската болница „Св. Марина”. Въпреки грижите и усилията на лекарите, състоянието му се влошаваше прогресивно. Семейството му направи опит да подпомогне лечението чрез плазма от преболедувал. В крайна сметка донор се намери, но мъжът не успя да дочака лечението.

Смъртта му беше поредният тежък удар върху Тони Димитрова. Преди няколко години тя загуби майка си, която почина от тежко онкологично заболяване. Бащата на певицата пък страда  от тежка форма на деменция.

Прегледана: 7039

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече