Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Първата жена на Емил Димитров се отказа от България! Получи руско гражданство!

Лично Владимир Путин е подписал указа, с който Грета Ганчева става гражданин на Русия.

Първата съпруга на легендата Емил Димитров се отказва от корените си и става рускиня, като не спира да сипе възхвали и да благославя новата си родина.

Според източници на Агенция „Блиц” клетвата на на Ганчева се е състояла съвсем наскоро. Тя е изрекла думите на вярност към Русия пред посланика Анатолий Макаров, московски дипломати и български общественици.

Подобна церемония, продължават запознати, се прави за първи път в България, като мястото е било руския културно-информационен център в София. В края на ритуала като израз на благодарност певицата е изпяла и две емблематични песни – „Русия” и „Моя страна, моя България”.

Самият Макаров коментира, че руското гражданство в случая е „получено от близък и доверен приятел”, припомняйки заслугите на Грета към многолюдната страна. Той допълва, че кариерата на половинката на Емил Димитров е неминуемо свързана с Русия. А по повод на Олимпийските игри в Москва, състояли се през 1986 г., излиза и албум на певицата на руски език.

След всичко това с указ номер 609 от 05.10.2020 г. на президента Владимир Путин Грета Ганчева получава руско гражданство. Като мотиви за решението на държавния глава са посочени заслугите й доказания й труд в полза на народите на двете държави.

Прегледана: 5458

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече