Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Цеци Красимирова умили мрежата с послание към дъщеря си (+ФОТО отпреди 20 години)

Майчината любов и всеотдайност е безгранична, независимо дали детето е на 5 или 25 години. Цеци Красимирова доказа, че тези думи са истина с трогателен пост към дъщеря си Джудит по случай 21-вия й рожден ден.

„Всеки родител иска най-доброто за своето дете, но често желанията ни се оказват твърде далеч от мечтите на децата ни. Всеки човек има свой уникален и красив път, който трябва да извърви, и това е урокът, който ние, родителите, трябва да научим“, в типичния си философски стил пише Цеци.

И продължава: „Днес, когато най-скъпото за мен – моята дъщеря, има рожден ден, ѝ пожелавам единствено здраве и смелост, за да върви уверена по пътя, който ѝ е отреден. И, ако има един урок, който искам да ѝ предам като майка, то той е, да се стреми да е щастлива, а не перфектна! Обичам те, мое всичко!“, разчувства се Красимирова.

Смуглата красавица допълнително трогна мрежата, като публикува стари снимки заедно с Джудит отпреди 20 години. Освен че фотосите умилиха мрежата, те за пореден път доказаха, че годините не се отразяват изобщо на външността на Цеци.

Тя изглежда по същия начин, а някои от близките й дори отбелязаха, че днес е още по-чаровна и красива.

Прегледана: 11924

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече