Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гала шокира феновете си: откри и добра страна в заразяването си с COVID!

Телевизионната водеща Гала е поредната известна личност, която преболедува Ковид-19. Въпреки че все още няма отрицателен тест, тя се чувства добре, изглежда добре и е преборила непосилното главоболие, което беше основният симптом на заразата при нея.

Според думите на блондинката тя няма търпение да се върне на екран. Вече повече от седмица е у дома, лекува се и спазва стриктна карантина. Но веднага щом тестът е отрицателен и лекарят и позволи, тя ще заеме обичайното си място.

Заедно с нея в студиото ще се появят остaналите панелисти – Юлиян Константинов, Гери Малкоданска и компания. Ще липса единствено Андреа Банда Банда. Тя е единствената от екипа на Гала пред камера, която се оказа положителна след заразяването на шефката си. Андреа все още се лекува и няма зелена светлина за ефир.

На никой от почитателите на Гала не е изненада, че тя е нетърпелива да се върне на екран. По-скоро малцина са тези, които са очaквали да чуят, че COVID има и добра страна. Водещата разказва, че се чувства щастлива. След като вече веднъж е преболедувала ужасния вирус, тя ще има свободата да не спазва социална дистанция. Ще може да се прегръща и целува с гостите си, без да си мисли кой може и кой не може да е заразен.

Прегледана: 6276

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече