Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Скандалните думи на Мегз – най-пикантният компромат около Радев за всички времена

От вчерашния ден темата, която владее медийното пространство, е признанието на Мегз, че е била изнудвана.

Тиранинът й е не друг, а журналистът Мартин Карбовски. Въпросният е искал „да му духа”, за да излъчи предаванията с нейно участие.

В същото положение преди са изпадали други дами, известни с фриволното си поведение. А именно Николета Лозанова, Нора Недкова, Михаела Тодорова. Каканашева обаче не е поддала на изнудването, дори напротив. Решила е даде гласност на действията на журналиста.

По-шокиращото в случая обаче е, че Мегз си позволи да намеси името на президента в своите скандални разкрития. В поста си тя коментира разговори на Карбовски и Радев, в които се договарят срещи и се обсъждат действия, разказва narod.bg.

Макар че Мегз не си позволява да отправя директни обвинения срещу държавния глава, намесата му в подобна компроматна сага се определя като най-пикантната клюка около името му откакто е на този пост.

За първи път името на човека под пагон, който оглави държавата, се намесва в скандал със сексуален привкус. Затова и вниманието към момента е насочено изцяло към Президентството. Каква ще бъде реакцията на „Дондуков” ще разберем в следващите часове. Но без съмнение думите на Каканашева ще се четат и прочитат още дълго, за да се търсят в тях скрити обвинения към Радев.

Прегледана: 8128

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече