Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мариана Маринова: Тази година усетих страшно много промени в себе си!

Красавицата Мариана Маринова, която сме свикнали да свързваме с различни конкурси за красота, разказва за изминалата година. В интервю за в. „Уикенд” тя споделя колко много от ангажиментите й са пропаднали заради пандемията, в която светът попадна. И все пак годината не е била изцяло негативна.

Тази година, не зная дали заради коронавирусът или просто числата в нумерологичен план така са подредени, усетих страшно много промени в себе си. Започнах да харесвам неща, които преди това не съм харесвала. Промених книгите, които четях, спортуването. Започнах да се храня с различна храна от досегашната. Примерно, обожавах паста „Болонезе” с червен сос, а сега яма паста с бял сос, която ненавиждах. Мразех сафрид, но вече ям сафрид. Чудя се какво става! Започнах да уча психология и дано след 5 години завърша образованието си, че да имам собствен кабинет. Нямам никаква идея какви промени ми предстоят, но ето – нещо се случва.”, разказва миската.

И допълва, че живее в свят с прости мечти:

Аз съм зодия Скорпион, мечтая за простички неща. Скорпионите сме мистични и реалистични едновременно. Искам да бъда здрава, за да мога да остарявам заедно с децата си. Искам да се наслаждавам на онази старост, за която ме питахте. Мен от нея не ме е страх. Живя за конкретния ден, нито в миналото, нито в бъдещето. Мечтая до края на дните си да бъда с акъла си.”, завършва Мариана.

Прегледана: 4682

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече