Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мегз се хвана с фитнес инструктор! Дизайнерката залюби треньора на Гала – Ванко Георгиев

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз май има ново гадже и това е фитнес инструкторът Ванко Георгиев. Той се грижи за спортните фигури на много родни звезди, сред които Гала и мъжът й Стефан Николов.

Ексцентричната модистка от Раковски също се доверила на мускулестия симпатяга за своя треноровъчен режим и така искрата на страстта пламнала помежду им.

Ванко не пропусна да похвали новата си приятелка си, че е много стриктна в следването на фитнес програмата, която изготвил за нея, пише „Уикенд“.

„При стартирането на работата ми с Мегз хората не вярваха, че тя ще тренира повече от седмица. Казваха, че е доста зле физически, че е некоординирана… Противно на всички очаквания, тя не пропуска тренировка, изпълнява абсолютно всичко от моите задания, отговорна и дисциплинирана е, спазва на 100% хранителния режим. През изминалите две седмици започна от нулата, но успя да изгради навик да спортува. Повиши някои от физическите си качества, редуцира част от мазнините“, коментира Георгиев. Той не признава, че отношенията му са с Мегз са преминали на друго ниво, но от снимките му в социалната мрежа е видно, че двамата са непрекъснато заедно.

Самата Каканшева не крие, че отново е влюбена. „Не искам да коментирам личния си живот. За предни връзки съм се хвалила наляво-надясно и нещата в крайна сметка не са се получили. Затова сега мога само да кажа, че съм много щастлива с човека до мен!“, твърди риалити звездата от „ВИП Брадър”.

С изказването, че „нещата не са се получили” тя вероятно визира бившия си Румен Рончев, който през септември бе арестуван от турските власти за трафик на наркотици. Той бе задържан в района на Одрин, а в негов камион, натоварен със стока, полицията откри марихуана на стойност близо 300 000 евро. Обвинението, което му е повдигнато, е за трафик на дрога, а присъдата му може да бъде между 10 и 15 години затвор.

Каканашева преживя тежко раздялата с бившия си, но изглежда вече се е почувствала готова да приеме любовта отново в живота си. „Докато бях необвързана се научих, че е невъзможно да намериш пълнота в някой друг, ако първо не си изкарал достатъчно време сам и не си я изградил в себе си!”, сподели Миглена.

От раздялата й с Рончев измина близо година – достатъчно време, за да отвори сърцето си за друг.

Прегледана: 10508

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече