Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Рецептата, с която Ваня Червенкова пребори коронавирус, стана хит в нета!

Ваня Червенкова е поредната родна знаменитост, която успешно преминава през предизвикателството коронавирус. Това, което бизнесдамата разказва за боледуването си, се радва на особена популярност в последните дни.

Според думите й, освен медикаментите, от особено значение е какво се яде и пие по време на лечение, както и на възстановяването.

Колкото по-отговорен е човек към цялостното си поведение, толкова по-бързо ще се изправи на крака.

Преди да сподели съветите си, Червенкова допълва, че не иска хейтърски коментари. Който има друго мнение по въпроса, трябва просто да пропусне заръките й. За тези, които все пак ще й се доверят, споделя, че терапията е одобрена от родни и чужди специалисти.

В обобщение на своя опит с COVID Ваня разказва, че от първостепенно значение е хладнокръвието. Доброто самообладание спасява духа, а оттам лечението е по-лесно.

Първата стъпка е антибиотик. Такъв тя приемала близо 10 дни. Към него се комбинирали редица медикаменти, в това число антипиретици и имуностимулатори.

Тайната обаче е ежедневният прием на поне 3 литра вода, в които има настърган хрян и джинджифил. Още 7 лимона, няколко лъжици мед и 1 лъжица куркума. Всички съставки се варят. Сместа се оставя да престои и от нея се пие по чаша на всеки два часа.

Проветряването на помещението също е сред основните фактори за скорошно оздравяване, допълва Червенкова.

Прегледана: 9343

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече