Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Първо в Nie-jenite! Ето от какво се разболя Ивана от „Игри на волята“

„От днес ще трябва да продължите играта с един човек по-малко. Лекарите ми казаха, че не мога да продължа в предаването. Направиха ми PCR тест – отрицателен е. Но имам друго заболяване, което е тежко и не мога да продължа“, изплака в снощния епизод участничката в „Игри на волята“ Ивана.

Жътварката не сподели от какво е болна и защо се налага да бъде хоспитализирана, което предизвика доста конспиративни теории сред зрителите.

Според някои Ивана е била диагностицирана с Ковид-19, но от продукцията крият истината. Според други пък инфлуенсърката просто преиграва, защото тази седмица загубиха териториалната битка и се налага отново да бъде на Дивата река – а както знае, това за Ивана е най-големият кошмар.

Истината научихме първи Nie-jenite от източници, близки до ериалити звездата. Оказва се, че наистина е била тежко болна по време на снимките. Тя изгуби гласа си заради сериозен фарингит.

Състоянието й само за няколко дни се усложнило, превръщайки се в бронхопневмония. Ивана имала нужда от незабавно антибиотично лечение, а всякакви физически натоварвания й били категорично забранени.

Прегледана: 11058

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече