Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кичка Бодурова от Щатите за Ковид: Трябва да вярваме и да бъдем отговорни!

Малко преди да навърши 65 години, живеещата в Щатите естрадна прима Кичка Бодурова разказа пред в. „Уикенд” как се чувства отвъд Океана в условията на пандемия:

„Предпочитам да съм сама от следобед нататък и е възможно това да се дължи на тази ситуация. Гледам да си свърша всички задачи до обяд. В Америка хората се усмихваха и поздравяваха – дори непознати, и това много ми харесваше. Всяка сутрин, като ходя от нас до парка, съм с предпазна маска на лицето и спазвам социална дистанция. Сега като видиш човек, се стараеш да бъдеш на разстояние от него. Малко тъжно стана…”, разказва Кичка.

И допълва:

Учудвам се, че много хора, дори такива с претенции, не вярват в съществуването на коронавируса. Той обаче е факт. Аз имам приятелско семейство, което се разболя, и много тежко изкара Ковид-19. По-добре е да повярваме, за да бъдем по-отговорни. Всичко отминава, времето лекува и болка и тъга, изтрива лошите спомени.”.

Самата тя разказва, че не се страхува от заразяване. Все пак прави всичко възможно, за да се предпази. Носи маска, спазва дистанция и дезинфекцира ръцете си много пъти на ден. Според нея маската е по-скоро предпазно средство да не се докосва лицето. Ръцете са тези, които крият риск от предаване на заразата.

Прегледана: 7138

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече