Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

След 14 дни карантина! Мис София чиста от коронавирус

Кристина Пламенова, носителка на титлата Мис София, е дала отрицателен резултат за коронавирус.

Красавицата беше с потвърдена зараза от края на м. август. След като в рамките на няколко дни Кристина се чувствала зле и изпитвала общо неразположение в края на лятото, тя потърсила специализирана помощ. Направен й бил тест за коронавирус, който се оказал положителен. За да не бъде в контакт с никого, тя направила заявка за посещение и тестване в домашни условия. PCR тестът, който й бил направен, показал, че тя е носител на новия вирус.

Последвала изолация и лечение у дома. Младата жена преминала през интензивен курс на антибиотичен прием и период на възстановяване. След като преминало необходимото време, тя повторила изследването. Отново у дома и отново – с избягване на всякакви контакти.

Резултатите този път били отрицателни. С облекчение Пламенова констатирала, че се е изчистила от вируса.

За щастие при нея болестта преминала сравнително леко. Без усложнения и необходимост от болничен престои.

Времето, което прекарала изолирана в домашни условия, Кристина оползотворила максимално. Красавицата разказва, че всяка свободна минута посветила на учене. Тя се подготвяла за държавните си изпити. Съвсем скоро на красавицата й предстои първият от общо три финални препитвания. А след тях – да получи диплома за юрист от УНСС.

Прегледана: 7217

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече