Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Наталия Симеонова свали 15 кг с ДИЕТАТА НА ВОИНИТЕ! (Пълни подробности за спартанския режим)

Наталия Симеонова, която през последните 10 години води неравна битка с килограмите, за първи път е успяла да стопи 15 килограма, като това е само началоro на голямата й трансформация. След като опитала какви ли не режими, процедури, добавки, глад, спорт, най-после тя открила своето чудо, което е познато в света като диетата на воините.

Името й идва от основния принцип в нея, който изисква воля като на истински воин. Режимът налага да не приемате никакви храни цели 16 часа през денонощието. В останалите осем часа обаче може да се храните с каквото си поискате. Единственото правило е да се пие само и единствено вода и течности в гладните часове. Те започват от сутринта и траят до 16 часа следобед.

Първоначално е тежко, но си струва особено ако си на работа и си ангажиран, времето лети, казва Наталия. След 16 часа е позволено почти всичко включително пица или спагети, но в малки количества.

Храненията трябва да са разделени на два или три приема в малки порции. Едно от храненията трябва да е висококалорично. Останалите се състоят от повече пресни и сурови зеленчуци, месо без тлъстини и кожа, както и млечни продукти, пише „Ретро“.

Тази диета се основава на моделите на хранене на древните воини, които през деня консумират малко, а след това се хранят през нощта. Идеята й е да „подобри начина, по който ядем, чувстваме се и изпълняваме задълженията си“, като стресира тялото чрез намален прием на храна и по този начин задейства „инстинкти за оцеляване“.

Основателят на диетата Ори Хофмеклер признава, че тя почива на собствените му убеждения и наблюдения, а не строго на науката. Последователите на диетата на воините твърдят, че този метод на хранене изгаря мазнините, подобрява концентрацията, повишава енергийните нива и стимулира клетъчната регенерация.

Прегледана: 16132
1 Коментар
  1. […] Наталия Симеонова свали 15 кг с ДИЕТАТА НА ВОИНИТЕ! (Пъл… […]

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече