Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Кьосем Султан спря развода, върна се при мъжа си! (Вижте кой ги събра) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кьосем Султан спря развода, върна се при мъжа си! (Вижте кой ги събра)

Драмите в живота на турската мегазвезда Берен Саат са дори по-наситени от тези в сериалите, в които сме я гледали. Екранната Кьосем Султан от сагата „Великолепният век“ за пореден път разбуни духовете около личния си живот, след като изненадващо призна, че е стопирала процеса по втория си развод и отново се е върнала при бившия си мъж.

Актрисата сподели за любовната рокада в социалните мрежи, като публикува селфи с любимия си мъж, на което двамата изглеждат повече от щастливи. Само преди два месеца обаче Саат взриви пресата в южната ни съседка, след като обяви, че със съпруга й Кенан Доулу отново са жестоко скарани, тя е напуснала общото им семейно гнездо и е в търсене на подходяща моминска квартира.

Тогава Берен уточни, че на нея и мъжа им предстои втори развод, тъй като към онзи момент вече веднъж бяха женени, а после прекратиха отношенията си официално и документално в съда. Екранната Кьосем Султан така и не призна пред феновете си как с Кенан за пореден път са успели да намерят път един към друг, след като бракът им непрекъснато се пропуква, а личните им отношения нонстоп дават хляб на жълтите медии в Турция, пише „Ретро“.

Според запознати в поредния рестарт на връзката им пръст имал трети човек, но не става въпрос за тъща или свекърва, а семеен терапевт, при когото двамата ходили редовно на сеанси, за да потушат страстите, да открият баланс и да постигнат така мечтата хармония в отношенията си.

Прегледана: 9202

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече