Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Уредена до живот! Вижте какво получава Теди Велинова след раздялата с д-р Енчев

Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова никога не са имали брак, но след раздялата им манекенката е осигурена доживот с охолство и лукс. Двамата имат сключено споразумение, направено когато Теди забременява с първото им дете. Така моделкатас е подсигурява в случай на раздяла, както и стана преди близо 2 години.

Според споразумението с Енчев Теди получава тузарската семейна къща в софийския квартал Симеоново. Престижният имот струва над 2 милиона лева, а месечните разходи по поддръжката на къщата възлизат на над 3000 лева.

Освен къщата, приписана на моделката, тя получава и 20 000 лева месечна издръжка за отглеждането на Филип и София. Първородният син на д-р Енчев и манекенката е записан в частно училище, а дъщеря им посещава престижната детска градина „Сейнт Джордж“ в столицата, където годишната такса е 10 000 лева.

Целият масраф е поет от заможния Ангел Енчев. Самата тя пък, преди да почне в Нова телевизия като дизайнер се водеше на работа в клиниката за пластична хирургия на вече бивш си мъж. Той й осигуряваше заплата от 5000 лева, да бъде „пиар специалист и рекламно лице“.

За след раздялата остава и мощния джип Мерцедес GL с „тематична“ регистрационна табела 906090. Общи приятели на разпадналото се семейство Енчеви са катеrорични пред „България Днес“, че пластичният хирург и популярната моделка запазват добрите си отношения най-вече заради щедростта на пловдивския виртуоз на скалпела

Прегледана: 21952
1 Коментар
  1. На казва

    Момичета,не учете!!! Търсете си богати мьже!!!

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече