Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Жанета Осипова: Не съжалявам за нищо в живота си! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жанета Осипова: Не съжалявам за нищо в живота си!

Плеймейтката Жанета Осипова напусна скоропостижно „Фермата”.

Малко след като приключи участието си в риалити формата, тя се срещна с репортер на в. „Уикенд”. В интервюто си блондинката разказва коя е и как й се е отразило участието във фермерското предаване.

Самата тя е категорична. Не съжалява, че е взела участие в телевизионния продукт и че си е тръгнала без време:

По принцип не съжалявам за нищо в живота си, така е трябвало да стане. Силите не ми стигнаха за да се преборя, но разбира се, исках да остана още. Исках да победя, да се върна във „Фермата” и да покажа още от себе си. На дуела с Дана най-трудно ми беше цепенето на дърва. Наистина беше трудно, накрая се разплаках и прегърнах Иван, защото за мен беше немислимо да завърша тази битка. Не очаквах, че ще ми стигнат силите, за да се справя докрай. В крайна сметка не се отказах и я завърших. Дадох всичко от себе си. Важното е в очите на хората да съм победител, защото видяха, че се раздадох.”, откровеничи Жанета.

И допълва, че преди въпросната битка много от участниците в предаването я подценявали. Тя обаче дала всичко от себе си. И макар и накрая успяла да покаже коя е.

Прегледана: 6702

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече