Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Звездата от „Братя” Деляна Хаджиянкова: Отказах много предложения заради сериала!

Чаровната Деляна Хаджиянкова влиза в образа на Снежана. Майката на двамата братя е на годините на къдрокосата актриса. Затова и героинята идва интересна, но и позната за Деляна.

„Изключително щастлива съм, че имам тази роля. Екипът е страхотен, колегите са невероятни. Винаги съм си мислила със съжаление, че в българското кино и телевизия са малко ролите за жени на моята възраст. Радвам се, че в „Братя” се намери ангажимент тъкмо като за мен. Със Снежа сме горе-долу на едни и същи години. С интересно развитие е тя в сериала, образът е й хем труден, хем много интересен. Като човек я чувствам и близка, и далечна. Аз самата съм доста по-емоционална. Налага се дори да събирам собствената си емоционалност, да я прикривам, за да изиграя героинята си. Не мога да разказвам подробности, но ще стане ясно защо тя на моменти се държи така, все едно не обича.”, споделя Деляна.

И допълва в интервю за в. „Уикенд“, че заради ангажимента и заради това, че е искала да му се отдаде изцяло, е отказала редица предложения.

Професионалните й ангажименти се допълват единствено от стари и познати постановки, които играе с лекота.

Това, което си пожелава в професионален план, е да продължава да работи. Да се поставят постановки. А театрите да се освободят от напрежението, породено от коронавируса, и да са отново пълни.

Прегледана: 14133

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече