Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Раева: Виждам баща си в малката ми дъщеричката (Вижте изповедта й)

„Връзките ми с мъжете в живота ми винаги са били разрушителни. Странното е, че с бащата на детето ми всичко е различно. Сякаш сме се познавали цял живот“, сподели Алекс Раева.

С благоевградския бизнесмен Любомир Палаханов се запознали на лодката на техните приятели Орлин Горанов и жена му. „Погледнахме се и това бе всичко, беше много просто и чисто“, поясни Раева, която забременяла два месеца след съдбовната среща.

Убедена е, че щерка й, която се роди точно на Илинден, е подарък от баща й – актьора Илия Раев, който почина преди близо три години. Когато баща й си заминал от този сят, Раева се почувствала разтърсена като от ток.

На 1 май красавицата тъкмо се била спуснала под водите на Червено море, истински рай за гмуркачите, каквато е самата тя. Татко й Илия Раев от години се бори с рака, но я уверява, че ще я дочака да се върне от далечното и опасно пътуване. Затова тя тръгва на поредното приключение в африканската държава, призната за една от най-нестабилните в света.

Раева бърза да си подари кратка отпуска, преди да започнат кастингите на несъществуващото вече предаване „Х фактор“, които води заедно с колежката си Мария Игнатова. Двете продължават да са изключително близки, нищо че Алекс вече живее в Благоевград, писаха „Минаха години“.

Когато излиза на сушата, получава телефонно обаждане, че баща й си е отишъл, но тя вече знае това – усетила го е още долу, под водата, заради силната връзка с баща си.

„Исках да си отиде, за да не се мъчи повече“, изповяда се по-малката му дъщеря.

Алекс Раева е късно дете, идва на бял свят, когато майка й Наталия Бардская и баща й са по на 40 години, самата тя забременя на 38, но ражда естествено, а бременността й е лесна. „Баща ми започна да присъства в моя живот много повече, след като почина – виждам него в дъщеря ми. Тя има същата широка усмивка. Аз получих щастието под формата на детето ми“, коментира певицата, която кръсти първото си дете Лия.

Прегледана: 19294

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече