Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Какво направи с лицето си Елен Колева: Актрисата се обезобрази тотално! (Няма да я познаете - СНИМКИ) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Какво направи с лицето си Елен Колева: Актрисата се обезобрази тотално! (Няма да я познаете – СНИМКИ)

Елен Колева не прилича на себе си, защо си причини това?!

Елен Колева ли е това?! Ама наистина ли е тя?!… Това се питат потребители в мрежата днес, след като актрисата публикува последната си снимка в мрежата. Да, тя е! Колкото и да не ни се иска…

Не знаем на какво се дължи тази кошмарна промяна, но определено това не е красивата и чаровна синеочка, която познаваме. Снимано в близък план, лицето на Елен Колева направо ще се пръсне.

Положението в областта на скулите й е страшно, при това без да преувеличаваме. Какво е блъскала актрисата в иначе симпатичната си муцунка, за да се докара до този вид, е ясно. Най-вероятно последен писък на модата филъри, които обаче са я превърнали в гротеска.

Знаем, че към днешна дата филърите са единственият начин да запълниш липсващия обем на кожата си и да придадеш по-младежки и свеж вид на лицето. Има обаче едно „Но“ и то е същественото – всичко зависи от количеството материал, който ще ти бъде поставен.

Защото в противен случай ефектът скорострелно се превръща в дефект, а от снимката (като в случая), те гледа подобие на надута до спукване гумена кукла.

Разбира се, филърите не са доживот и трайността им е максимум около година. Затова феновете на Елен могат да си отдъхнат и да се надяват някой ден да я видят отново такава, каквато си беше.

Освен ако не се хареса толкова много в този си вид, че следващия път да е дори с една идея по-бухнала…

Прегледана: 13581

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече