Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Рая заряза Бахаров: Срам ме е от него (Всичко за раздялата)

Рая Пеева и Явор Бахаров се разделиха за пореден път. Според техни близки обаче този път е запоследно, а причината е липса на чувства от страна на актрисата.

Звездната двойка са заедно от дълго време и неведнъж са се разделяли. „Те имат бурни отношения – карат се, бият се, но много се обичат и винаги намират път един към друг“, разказвали са техни приятели.

Рая редовно прощаваше криминалните проявления на Явор, заслепена от любовта. Този път обаче нещата били различно. Пеева започнала да се срамува от изцепките на Бахаров и чувствата й охладнели.

Отрезвително й подействал новият кариерен скок. Като водеща в сутрешния блок на Би Ти Ви самочувствието й доста се повдигнало и тя започнала да осъзнава, че заслужава нещо по-добро. На няколко пъти се случвало по време на срещи с колеги Явор да я злепоставя с невъзпитаното си поведение.

„Срам ме е от него. Средата, в която се развивам сега, е коренно различна и той не пасва“, признала Рая пред приятелки. Двамата решили да си дадат почивка и да не се виждат известно време.

Прегледана: 10013

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече