Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Кака Лили става БАБА - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Кака Лили става БАБА

Кака Лили – обичаната водеща на „Милион и едно желания“ по БНТ става баба. Дъщеря й Елица не можа да скрие наедрелия си корем на сватбата, която вдигна с политолога Димитър Ганев.

Младоженецът, родом от Варна, е добре познат от участията си в националните телевизии като коментатор по важните политически теми. Елица също е отдадена на телевизията – след като трупа стаж в БНТ, сега тя работи като репортер в предаването „Тази събота, тази неделя“ на Би Ти Ви и разказва любовните истории на известни двойки.

Преди години Елица учеше и работеше в Париж, но винаги e твърдяла, че иска да живее в България. За разлика oт нея сестра й Милена Кънчева прави стремителна кариера на финансист и специалист по продажбите в столицата на Австрия – Виена.

Това ще е първо внуче за Лили Вучкова и съпруга й Любен Кънчев, който също има над 30 години стаж в БНТ. Той се впусна в политиката още със създаването на ГЕРБ. Избран е за зам.-кмет на Костинброд, после стана заместник в културното министерство, а сега е на същия пост в министерството на туризма.

65-годишният Кънчев и кака Лили могат да се похвалят с близо 40-годишен брак, а пожеланието към новото семейство бе да надмине рекорда нa родителите на булката.

Елица и Димитър са заедно от около две години, като се запознават в телевизията. Появата на бебето била неочаквана и за двамата, затова сватбата била организирана набързо.

Прегледана: 10958

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече