Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Щерката на Мариана Попова одра кожата й

Мариана Попова и семейството й най-сетне отидоха на дългоочакваното море. Освен мили снимки на малката си дъщеря с баща си Веселин Плачков, певицата показа и почернялата си по-голяма щерка, която прилича изключително на майка си.

10-годишната тийнейджърка е наследила красивите очи, косата и дори тена на кожата на родителката си и даже най-наблюдателни почитатели на изпълнителката не откриват съществена прилика с баща й Ханес, въпреки приказките, че дъщерите приличат повече на татковците си.

Попова показа порасналото си дете в личния си профил във фейсбук с трогателни думи: „Не, че се хваля, но Мария-Магдалена е вълшебна от главата до петите та и през душата и чак до небето… Абе, хваля се!“.

Заваляха пожелания за много здраве, щастие и успехи на щерката, която е родена на 28 декември 2009 г. Майка й живя с италианеца Ханес няколко години, но така и не стигна до брак с него, въпреки че той й предложи пред цяла България в „Биг брадър“.

Изпълнителката има още една дъщеря от актьора Веселин Плачков, с когото живеят в Плевен. Там екранният Васил Левски е общински шеф по културата. Набеден, че се е доредил до поста с връзки, той уточни в интервю, че е кандидатствал и е избран чрез конкурс, пише „Минаха години“.

Прегледана: 8197

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече