Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
След 20 години на екран, Гала се зарече: Ще ме гледате до пенсия! (Вижте как се е уредила в Нова ТВ) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

След 20 години на екран, Гала се зарече: Ще ме гледате до пенсия! (Вижте как се е уредила в Нова ТВ)

„Никога не съм се замисляла дори да напусна „На кафе”. Тази идея никога не е седяла на дневен ред. Ще ме гледате до пенсия“, отрече всички спекулации, че е време преждевременно да слезе от екрана Гала.

Преди предаването й да направи своя старт в ефира, бившата асистентка на Къци Вапцаров в „Супершоу „Невада“ се явила на кастинг пред тогавашните собственици от Гърция.

„Бяха ме извикали на кастинг за предаване. Изобщо не знаех, че става дума за тричасово живо предаване, при това всеки ден. Влязох в една малка стаичка, в която имаше трима души и нито един от тях не говореше български. Това бяха тогавашните шефове. Те казаха: „Искаме да ви видим как стоите пред камера, как се държите… Ако искате от едно списание прочетете нещо, представете го на въображаемите зрители, с много усмивки и настроение“. Огледаха се, обаче нямаше списание. Взеха една страница от вестник и ми я дадоха – погледнах, от едната страна имаше некролози и обяви за работа, а от другата беше една дълга статия за Народния съд и присъдите, които са издавани. Аз се притесних кое точно да пресъздам с усмивка и настроение…“, разказвала е за първия си кастинг 53-годишната Гала.

От неудобната ситуация я извадила Тара Нури, която и до днес е продуцент в „На кафе“. Тя я успокоила, че никой от комисията не разбира български език и трябва да влезе в ролята на водеща и да се усмихва, без значение какво говори. „Не се спомням какво точно съм говорила, но с голямо облекчение напуснах сградата с мисълта, че никога повече няма да се върна. Обадиха ми се следващия ден и така от 9 октомври 2000 г. съм част „Нова телевизия“, споделя блондинката от Плевен.

Шоуто се задържа на екран пет години. Последният му брой се излъчва в края на юли 2005 г. В началото на същата година Гала започва да води и още едно предаване по Нова телевизия „Имаш поща“, чийто първи сезон бе до 2008 година, пише „Минаха години“. Вторият му сезон приключва през 2012 г. След 4-годишна пауза, от 16 февруари 2009 г. „На кафе“ е отново в сутрешния ефир на Нова телевизия, неизменно досега.

Прегледана: 7329

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече