Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мариана Попова се състари, но не иска и да чува за филъри! (Снимки + подробности)

Певицата Мариана Попова е привърженик на естественото остаряване!

Гласовитата Мариана Попова сащиса феновете си в мрежата с последната си снимка. Вчера тя гордо публикува в профила си черно-бяла фотография, на която бръчиците и леко отпуснатата кожа по лицето й са повече от очевидни.

Дори и да е минала през някакъв филтър, снимката определено не е „пипана“ така, че да подмлади певицата. Която категорично не е привърженик на каквито и да било разкрасяващи процедури с вкарване на „чужди вещества“ в лицето й.

Мариана Попова е на 42 години, но досега не сме я видели наблъскана с филъри, камо ли ботокс. Половинката на акьора Веселин Плачков държи да остарява с достойнство и класа, подобно на актрисата Мерил Стрийп. Затова и всичко кифленско й е чуждо.

Очевидно това ни най-малко не пречи на любимия й, който не пропуска да покаже чувствата си към нея в мрежата. Плачков е с две години по-малък от Мариана Попова, но брадата го прави да изглежда доста по-зрял.

„Искам хората да ме харесват и да ме ценят заради интелекта, ума и творчеството ми. Да, визията е важна и трябва да се полагат грижи за нея, но не е всичко. И определено е последното, с което може да пробиеш. Освен ако не търсиш мимолетна „слава“, убедена е Попова.

Прегледана: 11226

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече