Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ева Веселинова: Нямам нищо против Гала! Проблемът ми е с панелистите

Ева Веселинова проговори за интригите в „На кафе“ и причината за отпадането й от предаването, видяхме Nie-jenite.

В социалния си профил блондинката пусна пост малко след пилотния епизод от новия сезон на „На кафе“, с който предизвика вълна от коментари.

„Прямите и искрени хора винаги носят една специфична и напълно естествена лекота, с която се носят из живота. Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността“, гласи част от изповедта на Ева.

Нейните фенове в мрежата веднага изразиха съчувствие и тъга от липсата й на екран, а Веселинова отговаряше на всеки един от тях.

„Страхотна си, Ева! Определено предаването загуби, че теб и Илиан ви няма. Млади, красиви, креативни, умни. Това само по себе си е извадка на това какво се случва в обществото ни. Няма как да има промяна със стари муцуни и разбирания“, написа нейна почитателка, а журналистката се съгласи с коментара: „Така си е“.

Потвърждението й обаче подразни феновете на тв водещата Гала и те веднага скочиха на Ева. „Гала е стара муцуна, така ли?“, възмутиха се интернет потребители.

„Не търсете интрига, където няма! Гала е водеща на предаването и няма общо с панелистите, за които става въпрос“, уточни блондинката, с което категорично потвърди, че проблемите й в екипа не са били с Гала, а с коментаторите.

И по специално – с Юлиян Константинов и Андреа Банда Банда, твърдят запознати.

Прегледана: 14829

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече