Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Горчиво: Кака Лили омъжи щерка си! (Вижте приказната булка Елица – СНИМКИ)

Горчиво: Кака Лили омъжи щерка си! (вижте приказната булка Елица – СНИМКИ)

Кака Лили и мъжът й Любен Кънчев омъжиха дъщеря си преди дни!

Обичаната водеща на някогашното предаване „Милион и едно желания“ Лилия Вучкова е на седмото небе от щастие. Кака Лили, както още я наричат повечето българи, омъжи дъщеря си преди броени дни.

Малко от нас разпознават Елица Кънчева като щерка на Лилия Вучкова и мъжа й Любен Кънчев, защото семейството не обича да парадира със себе си в социалните мрежи.

Затова и снимките от сватбения ден се броят на пръсти, но разбира се, успяхме да видим булката. Младата и красива Елица е като същинска принцеса в най-важния ден от живота си дотук.

Стройното и крехко като порцеланова кукла русо момиче е заложило на свежарска къса булчинска рокля с воал. А усмивката не слиза от лицето й. Сватбата е била в по-тесен кръг, заради наличието на коронавирус у нас, но пък купонът бил незабравим, споделят присъствали на събитието.

Елица Кънчева работи като репортер в Би Ти Ви, но има солиден опит във френска телевизия. Години наред тя живееше и работеше във Франция, където получи и образованието си.

Пътят й преминава и през телевизията-майка БНТ, където Кака Лили прекарва по-голямата част от живота си.

Пожелаваме на Елица и нейния любим дългогодишно семейно щастие и няколко здрави и умни дечица, които да ги радват. Честито и горчиво на младоженците!

Прегледана: 14593

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече