Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Топ диетоложката д-р Емилова: Туршии и кисело зеле гонят Ковид-19 - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Топ диетоложката д-р Емилова: Туршии и кисело зеле гонят Ковид-19

Свикнали сме да свързваме д-р Людмила Емилова със съвети за отслабване и здравословен начин на живот.

Рядко името й е асоциирано с лечение на нещо различно от лош метаболизъм и затлъстяване.

Затова за мнозина изказването й, че знае лек срещу Ковид-19 звучи несериозно.

В интервю за в. „Уикенд” обаче прословутата диетоложка разказва не само за миналото си, но и за бъдещето. И то като цяло. За това какво ни очаква и как можем да се спасим от заразата коронавирус.

Според думите й, когато засилим имунитета си, ние създаваме естествена защитна среда срещу вируса.

Ето какво казва д-р Емилова:

„Всички плодове и зеленчуци, които са без химикали, съдържат вещества, които предпазват тялото от инфекции и го правят по-здраво. Всички знаем, че в червеното вино има ресвератрол, в доматите – ликопен и т.н. Няма да изброявам всички полезни вещества, повишаващи имунитета и предпазващи ни от рак, съдържащи се в различните плодове и зеленчуци. Киселото зеле и туршиите пък съдържат полезните лактобацили плантарум, които засилват защитните сили на организма. Те също са противоракови храни, заради мъничките бактерии, които предизвикват естествената им  ферментация. На всички пациенти, посетили клиниката, препоръчахме прием на изключителния наш Лактобацилус Булгарикус, известен с факта, че убива само лошите бактерии и гарантира развитие на добрите. Той предпазва дори от коронавирусната инфекция.”.
Спазвайки тези основно правила, тя и екипът й са успели да защитят центровете на диетоложката и да продължат да функционират в условията на коронавирус.

Прегледана: 10876

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече