Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Лейля от „Листопад” се завръща в БГ ефира (Ще играе главна роля в „Малки убийства”)

Гьокче Бахадър – Лейля от „Листопад”, се завръща в българския ефир. В най-скоро време у нас ще бъде излъчен нов турски сериал, в който тя изпълнява една от главните роли. „Малки убийства” ще върви по канал TDC, който е специализиран за сапунки от южната ни съседка.

Партньорки на Гьокче в теленовелата са Аслъхан Гюрбюз („Великолепният век”), Бааде Ишчил („Север Юг”, „Езел”) и Тюлин Йозен („Кьосем”). В Турция бяха излъчени 45 епизода от сагата в периода 2017-2018 г. Режисьор е Али Билгин – авторът на „Кварталът на богатите” и „Искрите на отмъщението”.


Бахадър има славата на най-голямата темерутка сред актьорите отвъд Капитан Андреево. Красавицата комуникира с колегите си само и единствено по служба. Тя никога не се събира с други аркашки в извънработно време и не ги кани на рождените си дни и други лични празници.


Гьокче е родена на 9 ноември 1981 г. в Истанбул. Завършила е актьорско майсторство в центъра за изкуства на Мюджат Гюзен. Преди „Листопад” участвала в два сериала, но никой от тях не я направил световно известна. Славата я споходила чак след като поела ролята на Лейля, пише „Уикенд“.


Хобито 38-годишната актриса е готвенето. Преди време майка й откри свой ресторант в истанбулския квартал Суадие и понякога в свободното си време Гьокче помага в кухнята на заведението. „Няма манджа, която да не мога да забъркам. Този си талант съм наследила от мама”, споделя тв звездата.
Любимо занимание на Гьокче е и йогата. Благодарение на нея тя свалила 5 кг.
„Чудесна е за стягане на тялото. Препоръчвам я на всички, които искат да се чувстват здрави, красиви и в отлична кондиция. Когато разполагам със свободно време, правя и дълги разходки в парка край нас”, откровеничи Гьокче.

Прегледана: 14892

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече