Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Майки кълнат Джулиана Гани в мрежата заради първата корекция на бебето й! Имало щръкнали уши

Джулиана Гани е ходеща реклама на пластичната хирургия – в рамките само на няколко години плеймейтката няма местенце по себе си, което да не е коригирано. Явно манията по корекциите започва нараства с такива темпове, че се е прехвърлила и към детето й.

Това гласи един от стотиците коментари в интернет относно решението на Малката Джулка да „пипне“ ушите на 9-месечния си син Давид.

„Давидче вече е със залепените коректори. Моментният резултат е страхотен, но трайният изисква време и затова ще чакаме“, похвали се Гани в социалния си профил. Уви, младата майка не срещна одобрение от нито един от последователите си.

Всички останаха сащисани от манията й за съвършенство, а някои буквално я анатемосаха. Далеч по-жестоко е положението във форума на BG-mamma, където гневни родителки са напът да сезират Агенцията за закрила на детето.

„От мои познати знам, че тези коректори не помагат и в крайна сметка, ако иска ефект, ще трябва операция. Дано не й щукне и тази идея! Горкото дете“, гласи един от най-снизходителните коментари.

Самата Джулиана пък оправдава постъпката си с многото подигравки и комплекси, които детето й може да развие на по-късен етап заради щръкналите уши.

А вие какво мислите? Правилно ли е постъпила Гани?

Прегледана: 16317

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече