Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Тв легенда ослепя напълно - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тв легенда ослепя напълно

Ласка Минчева доживява живота си по труден и мъчителен начин.

Легендата на БНТ, която е режисирала не една или две знакови продукции, е в изключително тежко здравословно състояние. Пред в. „Ретро” племенникът й Атанас Михайлов споделя, че тя напълно е загубила зрението си, а с това и възможността сама да се грижи за себе си. Освен това, преди година и половина инсулт парализирал половината й тяло. А диабетът, от който Ласка страда, допълнително влошава състоянието й.

Именно Михайлов е човекът, който е до нея към днешна дата. Племенникът й споделя, че легендата на малкия екран има нужда от ежедневни грижи от медицинско лице. Такова той е наел, но парите, които са необходими всеки месец, са непосилни за него.

Приближеният на Ласка допълва, че осен за грижите, плаща й за лекарства, за инсулин, както и за рехабилитатор, който да се опита да я раздвижи. Така сумата, необходима само за месец, надхвърля няколко хиляди лева.

Преди време част от парите се покривали от дарителска сметка, в която близки и познати на Минчева превеждали скромни суми в нейна подкрепа. Тъй като сметката била на името на вече покойната й дъщеря, тя била запорирана заради задължения.

Така финансовото бреме отново паднало на раменете на Михайлов, който обаче изнемогвал.

Племенникът допълва, че скоро ще е активна нова сметка, чрез която всеки желаещ ще може да помогне на Ласка.

Прегледана: 9127

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече