Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Силвия Кацарова предрекла развода на Юлиан Константинов! Певицата с пророческа дарба

Силвия Кацарова е предрекла развода на Юлиан Константинов още през май, миналата година. Мълвата тръгна малко след като се разбра, че оперният певец, който се изявява като коментатор в предаването „На кафе”, намекна за разлъката.

В началото на юли, преди летния отпуск, Юлиан нарекъл съпругата си Юлия „бившата ми жена” в поредния разговор в предаването, както бе преразказано часове по-късно от медии.

Паметливи зрители си припомниха изненадващия за всички въпрос на Силвия Кацарова през май, миналата година, когато гостуваше в предаването „На кафе”. Тогава изпълнителката на „Големият кораб минава”, която на 14 април ще има концерт в Бургас, попита оперния певец да не би да е решил да се разделя, пише „Уикенд“.

Любопитното в случая е, че Силвия всъщност отговаряше на въпрос на Кристина Патрашкова за „най-големия риск в живота й”. Певицата изтъкна, че това е решението й да се разведе с Милчо Кацаров, с когото създават групата „LZ”, и да се впусне в нова любов, която по-късно прерасна в брак.


„Ти да не мислиш да се разделяш? Да ти кажа как…”, обърна се рязко Силвия Кацарова към Юлиан, който бе седнал до нея. Водещата Гала и Патрашкова бяха сюрпризирани от неочакваната промяна в темата на разговор и веднага попитаха защо така го е посочила. „Защото сме колеги и защото сме много емоционални”, обясни Кацарова.

Е, днес зрителите на предаването „На кафе” съзират и доза пророчество.

Всъщност, певицата е известна със своите пророчески сънища. В артистичните среди дори се говори, че понякога Силвия Кацарова улавя бъдещи моменти и в разговор с някого. Дали е интуиция, друго или това са просто клюки, историята мълчи. И все пак има поводи за коментари, като този с въпроса на певицата към Юлиан Константинов, който към днешна дата изглежда като предсказание. Тогава той се засмя и подхвана на свой ред да води интервюто с певицата.

Изпълнителката на вечния хит „Обещай ми любов” сподели повече за пророческите си сънища, за знаците, които улавя в житейския си път, и какви молитви отправя към Вселената, така че да се радва на щастие, успех и спокойствие.


Силвия Кацарова сънува бъдещи събития още като ученичка. Едва през 90-те, когато започва да чете духовна литература, певицата започва да си обяснява и пророчествата, които й се явяват, и усещанията как да се моли, как да мисли, в какво да вярва и каква нагласа да поддържа. „Всичко, което съм сънувала, го открих в книгите. То ми е дадено преди да го прочета”, споделя певицата.
Силвия Кацарова умее и да чете знаците, които среща по пътя си. На сватбата си с Милчо Кацаров обичаната певица все казвала, че не издържа воала си, защото й пречи да танцува. Искала да го свали. Хазайката й тогава не давала: „Недей! Не е на добре!”. „Връщайки се назад, наистина не е било на добре. Загубих си венчалната халка на плажа. Веднага ми казаха: „Това е на развод”. И наистина е на развод”, казвала е гласовитата легенда.

Прегледана: 16227

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече