Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мария Илиева сама ще гледа детето си. Остана без мъж отново

Поп изпълнителката Мария Илиева може да се похвали със завидна творческа кариера.

В същото време обаче животът й в личен план влиза от криза в криза.

Поредната такава отново чука на вратата й – бащата на първородната й рожба си е тръгнал от живота им, гръмнаха онлайн изданията.

Според мълвата Георги Михайлов, от когото Илиева има син Александър, се е разделил с нея и е решил да търси щастието другаде. Какви са причините за раздялата в младата двойка на този етап не са ясни. Според мнозина обаче нравът на певицата е сред основните мотиви.

Ще припомним, че Георги не е първият мъж, който слага край на връзка с Мария Илиева. Единствената разлика в случая е, че двамата създадоха общо дете. То обаче не се оказа достатъчна причина двойката да продължи да съществува.

Преди него в живота на певицата се завъртяха не един или двама представители на силния пол.

Тези от увлеченията й, които добиха популярност, също не са малко. Преди да се запознае с бащата на детето си тя изживя бурна любовна авантюра с рапъра Наско Колев. Нещата помежду им обаче замряха заедно с първоначалната тръпка.

А още преди него клюката вкара в едно легло Илиева с колегата й Петър Бонев. И там не се получил хепи енд и нещата скоростно се разсъхнали.

Затова раздялата с поредния партньор не е нещо ново за брюнетката. Как ще се справи обаче тя в ролята си на самотна майка тепърва ще стане ясно.

Прегледана: 13789

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече