Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гръм: Фейсбук завря след като Светлана Гущерова обяви развода си! (Християн бил лош мъж и баща – вижте още)

Светлана Гущерова се развежда с „мъжа на мечтите“ си!

Не всеки ден се случва Фейсбук да заври, че и да кипне. Е, днес е един от тези дни, а причината – шокиращата новина за развода на Светлана Гущерова. При това съобщена лично от нея.

Носещата се на крилете на любовта и щастието бивша плеймейтка остави маса народ с отворена уста, обявявайки, че с Християн Гущеров са в процес на развод. Ей на това му се вика „Найс, А?!“…

Дори новината за раздялата на Мария и сина на Добромир Гущеров не предизвика такава сензация преди години. Просто, защото доста преди това се знаеше, че нещата помежду им не вървят на добре.

А и Марчето поне първоначално си държеше езика зад зъбите като й отне повечко време, докато разкрие кусурите на бившия си. Не така обаче процедира Светлана Гущерова, а скоро отново Василева.

В профила си в Инстаграм тя не само обяви развода, но направи мъжа си на две стотинки.

„Бившата жена на Християн е била права за него. Това е един мъж, който има проблеми с алкохола и баща, който не си поглежда детето. Мисли си, че след като плаща за гледачки и шофьор на детето, е достатъчно.

Жал ми е и ми е мъчно, че детето няма баща, който дори един път не му смени памперса и не е поседял с дъщеря си дори 2 часа. Това е един ужасен човек“, пише в поста си Светлана.

Думите й тръгнаха като лавина в мрежата, а мало и голямо се скъсва да споделя скрийншота и да коментира подигравателно.

Разбира се, потвърждение за достоверността на информацията към момента няма. И е напълно възможно това да е хакерска атака, каквато преди месеци отново бе насочена към г-жа Гущерова. Истината ще се разбере до дни, ако не и до часове. Очакваме…!

Прегледана: 17637

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече