Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Нападнаха Наталия Кобилкина в мрежата! (Дере кожи с чай за отслабване за 100 лв. – виж тук)

Наталия Кобилкина вярно е машина за пари, но не всеки път номерът минава!

Как да намериш правилен мъж, как да влюбиш в себе си милионер, как самата ти да станеш милионерка, как да сбъдваш желанията си, как да бъдеш тигрица в леглото… и още, и още. Сексоложката Наталия Кобилкина твърди, че има съвет и „цяр“ за всичко – от далак до мерак.

И като една добре смазана машина за пари, от години е превърнала своя „жизнь“ в „лайф“. За сметка на откровено наивни дами, които се взират в нея като гуру и изпълняват всяка заръка – разбира се, надлежно платена преди това.

Този път обаче съпругата на Такис Дретакис „лекинко“ прекали, опитвайки се да го играе и диетолог. И да пробутва на фенките си в мрежата чай за скоростно отслабване.

Забележете цената – 100 лева за 250 грама билки с неясен произход. Казваме неясен, защото в описанието, дадено от самата Нати, съдържание не се вижда. Пише „смес от билки“, което е меко казано нелепо за който и да било продукт на пазара.

Ето как реагират потребителките в мрежата обаче и как доскоро верни последователки на Кобилкина, вдигнаха ръце:

„Приятели, много въпроси има за чай за отслабването. Това е турски продукт, вътре има само билки, които детоксикират тялото ви. Много приятен вкус, червен на цвят и този чай наистина ми помогна да почват да свалям след раждане.

Първите 3 кг ще изчезнат още в първия месец. При мен много се намали апетита, ям по-малко и пия повече. Вече го има в нашия сайт и може да го поръчате! Хайде да сме слаби и красиви!“, ентусиазирано зове Кобилкина.

„Ами дано намерите откровено казано глупаци, дето да си купят 250 гр чай за 100 лв. За сравнение – хубаво, качествено кафе можеш да си купиш за 60-70 лв за кг“.

„Ей сега ще ви обяснят, че 100 лв. За чай са нищо, просто не вибрирате на правилната чистота и не знаете как да си поискате от вселената.. Или от мъжа си…. Да не продължавам, че се сетих и правилото от мъж как се искало“.

„Едно признавам на Кобилкина, че от всичко прави пари. А че ще има будали, спор няма“.

„Не всеки има чичко паричко, да не забравяме че има хора които трудно вързват двата края „.

„Балами има, иска търсене!“.

„Срамота, 100 лв. за един чай, хайде да слезем на Земята!“.

„Точно Наталия разказваше в едно нейно видео, че тя не се харесвала много слаба, а по закръгленка. А сега изведнъж „Нека да сме слаби и красиви!“ и то с чай за 100 лв.“, пишат дами с нормално функциониращ мозък.

Прегледана: 15596
1 Коментар
  1. […] Забележете цената – 100 лева за 250 грама билки с неясен произход.Още подробности за скандала вижте ТУК. […]

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече