Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Плеймейтката, кандидатирала се за кметица: Трябват ни широко скроени хора! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Плеймейтката, кандидатирала се за кметица: Трябват ни широко скроени хора!

Диана Габровска, която стана известна като голата кандидат-кметица, продължава да търси медийно внимание.

В една от последните си изяви – интервю за в. „България Днес”, тя споделя, че много й се иска един ден в държавата свободно и широко скроените хора да имат превес.  Писнало й е от мрачни хейтъри, които не правят нищо друго, освен да сочат с мръсен пръст.

Цялата тази тирада на апетитната брюнетка по всяка вероятност е в пряка връзка с отношението, което тя получава към себе си.

Ще припомним, че появата й листите при изборите за кмет на Момин проход, тотално побърка обществеността. Всички се надпреварваха да търсят и гледат голите й снимки и след това на висок тон да коментират.

Къде е тръгнала тази?, беше всеобщото мнение.

Явно обаче Габровска не се е впечатлила особено. Не само че не се скри в миша дупка, но и продължи с изявите.

Участието си в „Плеймейт” тя определя като продължение на упоритостта си. Това е нейният начин да се пребори с всички, които се опитаха да я стъпчат, когато беше най-слаба, продължава тя.

От изданието допълват, че изявите, свързани с външния й вид, Габровска съчетава с ангажиментите си покрай двете си деца. Тя участва дейно и в семейния бизнес.

Прегледана: 9276

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече