Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
ТАЙНИТЕ на Шарън Стоун за перфектно тяло и лице на 62! (Вижте диетата й + как поддържа кожата си) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ТАЙНИТЕ на Шарън Стоун за перфектно тяло и лице на 62! (Вижте диетата й + как поддържа кожата си)

Дори и на 62 години, Шарън Стоун все още изглежда зашеметяващо и сякаш за нея времето е спряло. Актрисата признава, че съвършената й фигура и свежо лице не са даденост, а младежката й визия е плод на нейната упоритост.

На първо място, Стоун споделя, че се стреми да спортува редовно. Тя съветва всяка жена на нейната възраст да отделя от 45 минути до един час за тренировка, като при звездата това се случва между три и четири пъти седмично.

Актрисата смята, че каквато и диета да спазва човек, все пак трябва да спортува, ако не иска да напълнее, особено с напредването на възрастта. За да поддържа тялото си във форма, Шарън Стоун се доверява на тренировките по пилатес, които освен на физиката й влияели чудесно и на психиката й, тъй като й помагали да се отпуска и да релаксира.

Актрисата не крие, че пие много детоксикиращи чайове и се храни умерено, като се опитва да ограничи въглехидратите. Избягва и твърдия алкохол. Единственото изкушение, което си позволявала, и то в умерени количества, било по няколко парченца черен шоколад.

Що се отнася до страхотната й кожа, Шарън Стоун не крие, че има няколко тайни. Една от тях несъмнено е ежедневния й ритуал за красота. Всяка сутрин тя лицето си само със студена вода и без сапун, за да не изсушава кожата си допълнително. По този начин се насърчава кръвообращението и се получава страхотна руменината на бузите.

След като се подсуши с много мека кърпа, актрисата нанасяла нужните продукти за слънцезащита.  Шарън Стоун подчертава, че тъй като кожата й е много светла, без да вземе необходимите мерки, слънчевите лъчи неминуемо водят до ускоряване процеса на стареене. Затова и актрисата е много внимателна, когато става дума за предпазване от слънцето.

В края на деня Шарън Стоун не лягала, без да е почистила добре грима и да е хидратирала кожата си отлично. Стоун признава, че именно нейната майка й е дала най-ценните съвети за красота, между които колко е важно да ползва овлажняващ продукт за тяло и лице всеки ден.

Прегледана: 12157

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече