Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мая Манолова нещастно влюбена във висш държавник (СКАНДАЛНИ подробности)

Любовна драма стои Ј І зад скандалните напъни на Мая Манолова да яхне народното недоволство в последната година. Кюстендилката с два брака зад гърба си е нещастно влюбена във висш държавен мъж.

Чувствата й обаче не са споделени и именно това е причината тя да скочи рязко срещу властта в опит да отмъсти на възлюбения си. Това твърдят източници в най-близкото обкръжение на Манолова. Те са категорични, че целта на всяка нейна поява в публичното пространство е всъщност да го дразни.

Нещастно влюбената Мая си въобразявала, че показвайки хорската подкрепа зад себе си, ще изглежда по-значима в очите му и ще го накара да съжалява, че я е отхвърлил и не е оценил възможността да я прибере под крилото си, да откликне на любовта й и заедно да коват съдбините на България.

Публична тайна е, че Манолова е влюбена във въпросния висш държавник още от 2017 г. и оттогава периодично се опитва да се сближи с него и да му афишира чувствата си. Апогеят на напъните й да привлече като жена вниманието му бил по време на държавно посещение в Израел, където тя била част от делегацията.

Тогава обаче държавният мъж ясно й дал да разбере, че няма да се превърне в нейния трети съпруг, и това окончателно сломило влюбената кюстендилка. Несвикнала с откази, Мая загубила тотално разсъдък и оттук нататък подчинила цялата си лична и публична биография на това да го громи и да му отмъщава.

Припомняме, че кюстендилката се слави и с бурно минало с мъжете. Първо изживя гореща афера с кмета на Кюстендил Петър Паунов, заради когото заряза съпруга си и баща на дъщеря й. След като местният политик й доскуча, тя се прехвърли на по-интересна риба чак в парламента, при това министър Ангел Найденов. Разведе и него след публично признание за аферата им, докато съпругата му дори не е подозирала, че е жертва на изневяра.

След това успя да се ожени за Найденов, но явно и той бързо й е омръзнал, още повече че загуби всякакви политически постове. Така напористата Мая Манолова се е прицелила директно в най-високите държавни върхове, преследвайки до полуда новия обект на любовните си щения. Отказът му обаче я озлобява и ожесточава до такава степен, че да изпадне в опозиционно-революционна битка само и само да постигне лично отмъщение за несподелените си чувства.

С нещастната развръзка на емоциите й е наясно цяла София и изглежда, само вторият й съпруг Ангел Найденов остава сляп и крайно заблуден за позорящите действия на жена си, които са функция единствено на несподелената й любов към висшия държавник.

Прегледана: 11621

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече