Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Наталия Кобилкина шашна с тяло: Никога не е била толкова слаба! (Ето как го постигна)

Кобилкина е толкова доволна от себе си, че замисля да си „посегне сама“!

Сексоложката Наталия Кобилкина смая всички с тотална промяна във визията си. Тя успя да свали близо 10 килограма и действително никога не сме я виждали толкова слаба.

Доволна от себе си и в типичния си стил, преди дни тя публично призна, че би си „посегнала“. „Толкова се харесвам, че с радост бих се изчукала сама“, взриви мрежата съпругата на Такис Дретакис.

А „тайната“ на отслабването й не е никаква тайна, а класическото съчетание диета-фитнес. Кобилкина драстично е намалила количеството на консумираните порции храна и е премахнала всичко вредно от менюто си. Залага основно на зеленчуци, чисти меса и много морски дарове. Както и големи количества вода през деня.

Тя разкрива, че сутрините й започват с чаша вода с лимон, след което идва ред на тренировката. Дали във фитнес залата, или у дома, тя не пропуска упражненията, дадени й от личния инструктор.

Другото съществено за вталяването й е периодичното гладуване. Веднъж в седмицата Наталия я кара само на вода с лимон и чай. И признава, че се чувства отлично.

„Днес ще гладувам на чай, вода с лимон. Защо го правя ли? Първо това те прави много силен и волеви човек. Ако умееш да овладееш глада, ще се научиш и да овладяваш своите негативни емоции.


Второ, тялото успява да изчисти доста токсини. И глад 1 ден седмично е много мощна практика за здраво и красиво тяло.


Трето, винаги това свързвам с някаква цел или желание и си казвам: Днес ще гладувам в името на … и казвам желанието си“, споделя Наталия Кобилкина.

Не знаем доколко сбъдва желанията си, но тялото й със сигурност й е благодарно за усилията.

Прегледана: 13253

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече