Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Щерката на Румен Радев се дипломира с отличие! А сега накъде? Вижте какво ще следва Дарина - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Щерката на Румен Радев се дипломира с отличие! А сега накъде? Вижте какво ще следва Дарина

Дъщерята на президента Румен Радев завърши 12-и клас с грамота за отличен успех. Заради пандемията от коронавирус и извънредните мерки за сигурност връчването на дипломите на абитуриентите станало без обичайните традиционни тържества в 35-о СЕУ „Добри Войников“.

Президентската щерка обаче била сред отличниците на випуска. Дарина учила в паралелка със засилено изучаване на английски и френски език. На двете задължителни матури също се представила блестящо.

На церемонията по случай връчването на дипломите на Випуск 2020, тийнейджърката избрала бял широк панталон, бяла тениска и бели маратонки. Семействата на абитуриентите не били поканени, затова нито президентът Радев, нито майка й Гинка Кесякова присъствали на получаването на дипломата и сертификата за отличен успех на Дарина.

Въпреки афинитета си към театъра и участието й във франкофонската театрална школа „Ле страпонтен“, където получаваше главните роли в почти всички пиеси, щерката на Радев се колебаела каква специалност да запише.

Мечтите й обаче били свързани с изкуството. 3аедно с колегите си от театралния кръжок Дарина обиколи десетки фестивали и конкурси по света, а повечето постановки играеха на френски език.

Президентската щерка вече няма да играе в училищната театрална трупа, но като нищо от есента може да седне на студентската скамейка в НАТФИЗ или да замине в чужбина, за да следва актьорско майсторство, разкриват близки до семейството. Изпитите в Театралната академия ще се проведат в началото на септември, така че тя ще има достатъчно време да репетира за тях.

Прегледана: 12008

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече