Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Арабаджиева ПОТЪНА В СКРЪБ: Сбогом, мило мое момче!

Мъка обзе душата на Александра Арабаджиева. Саша, дъщерята на олигарсите Маринела и Beтко Арабаджиеви, преживява смъртта на своя състезателен кон на име Касучи.

„Сбогом, мило мое момче! Защо ме остави? Нямам думи, с които да опиша любовта си към теб… С теб умира и част от мен! Благодаря, че ми даде криле, благодаря, че беше до мен, и най-вече БЛАГОДАРЯ за това, че имах щастието да бъда твой партньор.

Горд, силен и даже арогантен… Но успя да намериш място за мен в сърцето си. Знам, че ме обичаше по свой си начин и това ми беше достатъчно! Обичам те, Касучи, кой боен кон!“, пише съкрушената Саша, но не пояснява причината за кончината на кончето.

Жребецът е чисто бял и е един от любимите на Саша. Запалена по конната езда и състезанията, често сменя конете. Но с белия Касучи имала специална връзка, затова и сега й е трудно да го преживее.

Цената на състезателните коне може да е умопомрачителна и реално таван няма. Има коне за по 5 бона, има и за по няколко милиона лева. Всичко опира до възраст (между 7- и 14-годишните животни са най-търсени, в разцвета на силите си са), порода, родословно дърво, здравословно състояние, история…

Като цяло конната езда и прескачането на препятствия са адски скъп спорт. Много помага да идваш от семейство с възможности (или пък такова, обвинено за пране на пари и укриване на данъци). Саша Арабаджиева изобщо не коментира и не показва нищо, свързано със съдебната битка между прокуратурата и семейството й, по съвет на адвокатите.

Коне, коне и тук-таме някое разголено селфи – това е от Саша в интернет. Тя въвежда и 8-годишната си щерка в света на конете и нещо повече – намерила си е ново гадже, което също се занимава с конна езда, пише „България Днес“.

Откакто се разведе с наследника на другата богаташка фамилия Стайкови, Саша упорито крие личния си живот. Конярката често иронизира себе си и твърди, че вече няма социален живот, а живее в конюшнята при животните. Със сигурност обаче това е по-добре от килия или домашен арест, нали?!

Последната новост около Маринела и Ветко е, че съпругата на олигарха бе поставена под домашен арест заради системни здравословни проблеми – няколко пъти изпадаше в безсъзнание и едва ли не лекарите й спасили живота. Съдът спря делото срещу Ветко заради висящо дело в Испания, а доказателствата срещу останалите 7 подсъдими за участие в организирана престъпна група за измами и пране на пари върна на прокуратурата за отстраняване на процесуални нарушения.

Прегледана: 17663

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече