Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Живата Барби остана и без работа, и без мъж, защото изглежда така (СНИМКИ)

Барбара Луна Сипос е само на 22 години. Но вече от около 5 лета се изявява като жива кукла Барби, пише в. „България днес”.

Унгарката, която е пръснала луди пари само и само да заприлича на любимата играчка, в последно време обикаля медиите и онлайн изданията, за да се оплаква, че е останала без работа заради външния си вид.

Според думите й от последната й служба я съкратили, защото мъжете прекалено много се зазяпвали по нея. Не само зяпали, но и фантазирали, което ставало по прекалено очеизваден начин.

Но това не е единственият й проблем. Оказва се, че русата Барби в момента е и без мъж до себе си. Със съпруга й се разделили скоростно след трансформацията й. Той я ревнувал прекалено много, твърди Сипос. Винаги си представял кой мъж какво иска да й причини, което се оказало прекалено нездравословно за връзката им.

Бившият й съпруг е именно този, които е заплатил десетките интервенции по време на преобразяването.

Още от 17-годишна Барбара твори върху себе си. Част от манипулациите, на които се е подлагала, са уголемяване на бюста и устните, смаляване на талията, изправяне на носа, повдигане на веждите, трансплантиране на коса и още, и още. Сумата за разкрасяването й достига до 135 хиляди евро, който партньорът й инвестирал тогава в нея.

Инвестицията обаче пропаднала и двамата се разделили малко, след като Барбара станала Барби.

Прегледана: 12156

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече